Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

8.1.2016

Paukkuu pakkanen tammikuussa, Pöle se lämmittelee ovensuussa

Hyvää alkanutta vuotta 2016! Tammikuu alkoi ja toi mukanaan tutun ja turvallisen arjen. Aloitimme Partiokerhon loppiaisen jälkeen paukkupakkasissa. Reippaista partiokerholaisista saapui Pölen lisäksi kylmästä ilmasta huolimatta puolet paikalle.


Matkasimme pulkalla vierailemaan päiväkoti Käpylinnan tiloihin. Lumi on tuonut mukanaan upeat mahdollisuudet ulkoleikkeihin, mutta kyllä sisälläkin riitti tekemistä. Käpylinnassa leikimme, askartelimme ja vaihdoimme loman jälkeen kuulumisia sadutuksen kautta. Havujen kanssa teimme jäätaikoja ja Nuput leikkivät lääkäriä.Partiotaitoja voi harjoitella lasten kanssa esimerkiksi yksinkertaisimmillaan lääkärileikkien avulla
Hyvien varusteiden ja riittävän vaatetuksen merkitys korostui paukkupakkasissa. Onneksi partiokerholaiset osaavat pukeutua lämpimästi.

Tammikuussa Partiokerhon teemana on aistit. Tulemme kuuntelemaan, tunnustelemaan, haistamaan ja maistamaan. Tutut teemat, suhde itseen, Helsinkiin, suhde muihin ja suhde Käpylään tulee säilymään mukana. Tutut paikat pysyvät samana ja teemme kuukausittaiset sali ja kirjastokäynnit normaalisti.

Oli ilo huomata miten hienosti lomalta paluu meillä meni, niin kuin aikaa ei olisi kulunut ollenkaan!
Palataan ensiviikolla, ennusteiden mukaan lauhemmassa säässä.

Lämpimin terveisin,
Sofia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti