Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

29.1.2016

Hei hei tammikuu, tervetuloa helmikuu!

Tammikuun viimeinen viikko pyörähti käyntiin vielä hieman aurinkoisissa tunnelmissa. Kävimme Havujen kanssa kävelemässä metsässä ja nautimme metsän rauhallisuudesta. Matka metsään kävi monien pyllähdysten kautta, mutta aina noustiin ylös ja hymysuin jatkoimme matkaa määränpäähämme. Vielä hieman kylmien säiden takia söimme eväät Kimmon puistossa, jossa luettiin myös mielenkiintoisia tarinoita liittyen aisteihin.

Aistit ovat olleet paljon esillä tällä viikolla, onhan se meidän teemana koko kevään. Opettelinme mitä kaikkia aisteja on ja mihin niitä käytetään. Lapset innostuivat kyselemään miten kuurot puhuu käsillään joten ehkä me tulevaisuudessa harjoittelemme vähän viittomakieltä!

Tiistaina olikin jo sateinen päivä. Aika yllättäen tämä sade tänne tuli, mutta saimme tehtyä todella hienon lumiukon Nuppujen kanssa. Porkkanaa ja hattua ei tarvittu, sillä nokkelina Nuput keksivät tehdä oksasta nenän ja lumesta muotoilimme lumiukollemme hatun.

Keskiviikkona oli jälleen sateinen päivä kuten tiistainakin, mutta se ei Havuja häirinnyt. Teimme yhdessä lumiukon, jonka lapset nimesivät Veikko Lumiukoksi. Onneksi lapsilla oli kuravaatteet päällä,sillä vesilätäköt olivat suosituttaja.


Torstai ja perjantai vierähti salissa leikkien ja jumpaten. Lapset saivat paljon vapaata leikkimisaikaa.
 Hienoja linnoja ja poliisiasemia syntyi sekä pallot vierivät naurun säestyksellä.


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin, Saila


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti