Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

19.12.2015

Hei vaan heipä hei ja pian taas tavataan!

Viime viikolla tuli kerhossa puheeksi lumi. Kuinka mahtavaa olisikaan, jos saisimme syyskauden viimeiselle viikolle hieman lunta. Sehän kruunaisi upeasti koko onnistuneen syksyn ja loisi mukavaa tunnelmaa kerhon jouluisiin puuhiin. Ja niinhän siinä kävi, että maanataiaamuna viimeisen kerhoviikon alkaessa maahan oli ilmestynyt kevyenkevyt lumipeite. Lumen vähäisestä määrästä huolimatta sen tuottama ilo on ollut kerholaisten keskuudessa suuri. Saatiinpas jopa ihan oikea lumiukkokin aikaiseksi Havujen kanssa!

Tällä viikolla päästiin lumihommiin!

Ulkopuuhien lisäksi  Nuput ja Havut vierailivat taas tällä viikolla Käpylän kirjastossa. Siellä katselimme vuoden viimeisen kirjastovierailun kunniaksi Myyrä-filmejä. Kerholaiset jaksoivat hienosti keskittyä seuraamaan valkokankaalta Myyrän hassunkurisia touhuja. Kirjastoreissun jälkeen oli hauska taas touhuta lumessa Kimmon puistossa.

Torstaina vietettiin suurella joukolla koko Käpylinnan joulujuhlaa. Sää olisi voinut olla suosiollisempikin, alkuviikon lumipeitteestä ei ollut enää tietoakaan. Vesisateesta huolimatta tunnelma juhlissa vaikutti kuitenkin olevan lämmin ja mukava. Aluksi kokoonnuttiin yhteen laulamaan jouluisia lauluja, tonttujumppailemaan ja kummastelemaan Käpylinnan eskareiden tonttuparaatia ja itse Tuukka-tonttua. Yhteisen aloituksen jälkeen perheet pääsivät kiertämään erilaisilla jouluisilla rasteilla ja nautiskelemaan glögi- ja piparitarjoilusta. Partiokerholla oli omalla rastillaan jouluista kasvomaalausta. Kiitos kaikille, jotka sadesäästä huolimatta osallistuivat juhlaan!


Nuput koristelivat Käpylinnan joulujuhlien kuusen.

Tämän viikon myötä on toimelias syyskausi Partiokerhossa ohi. Nyt on tullut aika luopua kerhotouhuista vähäksi aikaa ja laskeutua viettämään joululomaa. Käydessämme läpi kulunutta syksyä, valtasi mielemme kiitollisuus ja tyytyväisyys. Aika on kulunut kuin varkain, mutta paljon ollaan kyllä ehdittykin. Mieleenpainuvinta meille ohjaajille on ollut ihaniin kerholaisiin ja heidän perheisiinsä tutustuminen. Lisäksi suuressa roolissa on ollut metsäympäristössä toimiminen, sen tuomat haasteet ja mahdollisuudet. Kerhopaikoista on tullut kovin tuttuja ja rakkaita, niiden muutosta kesäisestä elokuusta aina talviseen joulukuuhun on ollut kerholaisten kanssa hieno seurata. Niin kuin myös Havujen ja Nuppujen taitojen karttumista ja heidän ryhmäytymistään hyviksi ystävyksiksi.


Kuvamuistoja matkan varrelta:
Nuppu-kaverukset, syksyn aikana on saatu myös useampia eläinystäviä.

Havu-ystävykset, Martille ja Salamallekin toivotettiin yhdessä hyvää joulua.


Kesä vihertää, lämmittää, polskuttaa. Syksy värittää, puhaltaa, roiskuttaa. Talvi jäädyttää, hiljentää, kimaltaa.

Hyvää joululomaa kaikille!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti