Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

2.4.2016

Hassu huhtikuu


Hei vaan hei ! Tähän viikkoon on mahtunut monenlaista menoa, vaikka se on ollut kestoltaan muita viikkoja päivää lyhyempi Partiokerhon osalta. 

Tiistaina startattiin Nuppujen kanssa hienosti pikkumetsän valloitus, teemana oli tälläkerralla kallioilla kuljeskelu, kukkien keräily ja kevään ihmettely. Pääsiäinen oli korjannut lumet metsästä ja koko paikka oli taas uuden näköinen. 

Nuppujen ryhmä alkaa olemaan toisille jo hyvin tuttu, lapset hakeutuvat hyvin toisten seuraan ja leikkivät hienosti yhdessä. Olemme kerranneet aina partiokerhossa saa halata muttei töniä sääntöä ja se toimii välillä todella hienosti. Lapset ovat myös itse omatoimisia, jos toinen tönii toinen moittii, ettei saa töniä. Retkiköydessä kävely onnistuu myös hyvin jo pikkumetsään ja takaisin matkat. 

Nuput kävivät toisena kerhopäivänä jumppaamassa salissa, minne teimme Sailan kanssa temppuradan. Tehtävänä oli ryömiä, kiivetä, hypätä ja loikata. Kaikki osallistuivat reippaasti ja pitivät hauskaa! Ehdimme leikkiä ulkona kerhon lopussa ja kimmiksellä odottikin ihana yllätys. Kiikut olivat tulleet takaisin talvilomalta! Minne lennetään?

Keväiset kalliot
Kiikut ovat tulleet takaisinNuput jumppaamassa salissa

Hassuttelua Kimmiksellä ja Havumetsässä
Terkkuja Havumetsästä

Aprillipäivän kunniaksi lauloimme loppulaulun istualtaan jalat yhdessä

Ystävykset

Havujen kanssa olemme viettäneet molemmat kerhopäivät omassa havumetsässämme. Matkaa sinne on, joten täytyy kyllä kehua miten reippaasti Havut jaksavat kävellä, telmiä metsässä, leikkiä hippaa ja rakentaa majaa. 

Olemme keskustelleet välissä kevään tulosta, Pölen seikkailuista ja tietysti syöty eväät. Perjantaina pöle oli jättänyt kirjeen Havuille metsään kirjeen, missä oli aprillipila. Lauloimme myös loppulaulun perjantaina istualtaan, jalat yhdessä. Voisimme keväämmällä pitää nurinpäin kerhopäivän, missä esimerkiksi voisi pukea vaatteet väärinpäin tai syödä jälkiruuan ennen pääruokaa. 

Ensi viikolla jatketaan metsän siivouksella ja käydään tuttujen kerhopaikkojen lisäksi myös elokuvissa. Mukavaa viikonloppua kaikille! 

Terkuin SofiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti