Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

21.11.2015

Tip tip tip pisaroita!

Kerhotoimintaa sadessäällä: Junabongausta Havujen kanssa ja tunnepohdintaa Nuppujen kanssa.
Nyt se saapui! Nimittäin sadesää Käpylään ja Partiokerhoon. Olemme syksyn ajan nautiskelleet retkillämme poikkeuksellisen lämpimistä ja kuivista säistä. Tällä viikolla olemme kuitenkin viimein saaneet molempien ryhmien kanssa reippaan syksyisen sadekasteen. Ulkotoiminnankerhossa vaihtelevat säät kuuluvat asiaan ja oikeilla varusteilla toiminta onnistuu säässä kuin säässä. 


Sadesäällä hiekkalaatikkoleikeissä on uutta jännitystä.

Kerhopäivien lopuksi olemme molempien ryhmien kanssa rakentaneet Kimmiksen hiekkalaatikolla komeita tunnelirakennelmia. Sateen kastelema hiekka on mainio rakennusmateriaali. Havut kantoivat yhteisvoimin tunneliin vettä ja niin muodostui upea tunnelijoki. 

Kiipeily metsässä sujuu Havuilta hymyssäsuin myös sadevarustuksessa.

Pienillä Nupuillakin ulkoilu sadesäällä onnistuu kun varustus on kunnossa.

Kävimme Havujen kanssa katsomassa Skidikino elokuvanäytöksen Malmitalolla. Näytös koostui kahdesta lyhytelokuvasta, joista toisella lähdettiin mielikuvitusmatkalle sirkukseen Josafat hevosen kanssa ja toisessa eläydyttiin paikkaansa etsivän joulukoriste-enkelin tunteisiin. 


Bussimatka Malmille ja takaisin.
Leffareissulla Havuihin teki vaikutuksen suuret laumat päiväkotilapsia ja ambulanssi, joka oli pysäköitynä Malmitalon eteen. Matkalla bongasimme myös useamman kerholaisen kotikulmat.


Havut Malmitalolla Skidikinossa.

Kultturellin leffareissun virkistämät Havut vierailivat perjantaina Heseva-kodissa. Mallikkaasti käyttäytyneet Havut hurmasivat asukkaat suloisuudellaan ja aitoudellaan. Vierailulla otimme varaslähtöä joulupuuhiin ja leivoimme porukalla pipareita seniori-ikään ehtineiden uusien ystävien kanssa. Aluksi tilanne oli hieman jännittävä, vanhuksia olla koolla aika suuri joukko. Touhukkaat leipomispuuhat ja mukavat Hesevalaiset karistivat kuitenkin nopeasti kerholaisten jännityksen ja vierailu sujui lopulta varsin leppoisissa merkeissä, monen muotoisia pipareitakin valmistui herkuteltavaksi varsin komea keko.


Hesevan asukkaiden ikähaarukka on 63-102 vuotta. Partiokerholaisten 2-4 vuotta 

Siinä kaikki tällä kertaa, hyvää viikonloppua kaikille vauvasta vaariin ja mummoon!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti