Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

14.8.2015

Uusi kausi alkaa!

Tällä viikolla on pyörähtänyt käyntiin uusi kausi Käpylän Partiokerhossa! Iloksemme melkein kaikki kerholaiset ovat olleet mukana jo ensimmäisillä kerhokerroilla ja olemme päässeet tutustumaan toisiimme ja kerhon rutiineihin. Isojen kerhossa on ollut paikalla kaikki 7 lasta ja pienten kerhossa on ollut mukana 4 reipasta retkeilijää.


Ensimmäisellä viikolla olemme kokoontuneet leikkipuisto Kimmolla ja retkeilleet lähellä sijaitsevassa metsikössä. Kerholaiset ovat harjoitelleet jonossa ja retkiköydessä kulkemista, se sujuukin molemmilta ryhmiltä jo varsin mallikkaasti. Paluumatkalla yhteislaulut ovat jouduttaneet mukavasti matkantekoa. Jatkamme ensi viikolla samalla retkipaikalla, tehden siitä pieniä tutkimusretkiä metsikön toiseen laitaan. Pidennämme kävelymatkaa maltilliseen tahtiin ensimmäisinä kerhoviikkoina.Kerhopaikalla olemme aloittaneet lyhyellä ohjatulla tuokiolla, lapset ovat tavanneet myös varustelaukussa majailevan unisen kerhomaskottimme Pöle-pöllön. Ohjatun tuokion jälkeen on ollut hyvin aikaa vapaaseen leikkiin ja metsäympäristöön tutustumiseen. Metsässä on muun muassa ihmetelty kasveja, muovikuulia, rakennettu komea maja sekä leikitty eläinhahmoilla. Parasta kerholaisista on tainnut kuitenkin olla evästuokio, vaikka välillä eväsrasioista on saanut hätistellä muurahaisia ja muita metsän pieniä asukkaita.

Olemme palanneet Kimmolle tällä viikolla hyvissä ajoin, loppulaulun jälkeen kerholaisille on jäänyt vielä aikaa leikkiä puistossa ennen kotiinlähtöä.

Satu ja Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti