Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

20.5.2016

''Oma lelu, paras lelu!''

Maanantaina kerhossa oli vain yksi lapsi, joten vain toista meistä työntekijöistä tarvittiin kerhossa. Sofia ja kerholainen kävivät Pikku metsässä tutkistelemassa luontoa ja vierailivat Päiväkoti Käpyliinnassa.

Tiistaina Nuput kävivät Käpylän kirjastossa vierailulla ja lueskelivat erillaisia satuja.

Keskiviikkona Havut leikkivät yhdessä Kimmon puiston kerholaisten kanssa ja kävivät Päiväkoti Käpylinnassa. Havut pelasivat myös sääkorteilla muistipeliä ja lukivat sadun liittyen tunteisiin. Tunteita käytiin läpi myös tunnenallen avulla.

Tällä viikolla torstaina ja perjantaina pidimme oma lelu-päivän, jolloin lapset saivat tuoda kerhoon oman lelunsa. Monenlaisia erilaisa leluja nähtiin, oli Hornet lentäjästä Elsa-nukkeen.

Torstaina kävelime Nuppujen kanssa Päiväkoti Käpylinnan pihalle, missä saimme nauttia Käpylinnan pihasta. Lapset leikkivät innoissaan omilla leluillaan ja tekivät hienoja hiekkakakkuja.

Perjantaina kävelimme reippaan lenkin Havujen kanssa jonka jälkeen menimme Kimmon puistoon. Kimmon puistossa leikimme hetken hiekkalaatikolla, kunnes menimme kiipeilytelineeseen leikkimään. Kimmon puiston työntekijä piti meille satuhetken, jossa saimme kuulla sadun liittyen Nalle Puhiin ja hänen ystäviinsä.Perjantaina Havuilla oli myös omat lelut mukana ja niillä Havut innoissaan leikkivät palomiesleikeistä prinsessa leikkeihin.

Toukokuu on vierähtänyt Partiokerhossa todella nopeasti ja nyt on enään kaksi viikkoa kerhoaikaa, jonka jälkeen kerho jää kesälomalle, joten otetaan kaikki irti näistä kahdesta viikosta!

Kesäistä viikonloppua jokaiselle!

Terveisin, Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti