Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

11.3.2016

Hei vaan hei!

Olemme kerholaisten kanssa viettäneet paljon aikaa ulkona, viikko alkoi lumiukon teolla tutulla kentällä, missä Havut myös ihastelivat hienoa lumiukko veistosta.  Nuput pääsi vierailulle päiväkoti Käpylinnan pihaan, missä lapset leikkivät innoissaan erillaisilla autoilla ja rakentelivat hienoja leivoksia hiekasta.

Keskiviikkona olimme Havujen kanssa pikku metsässä, jossa söimme eväät ja leikimme palomies sekä prinsessa leikkejä. Talvesta huolimatta olemme tehneet Havujen kanssa paljon kävelylenkkejä, reippaat Havut jaksoivat kävellä vielä lenkin ennen kuin tulimme takaisin Kimmon puistoon.

Torstaina Nuput kävivät pikku metsässä syömässä eväät joiden jälkeen pieni väsymys iski kerholaisiin mutta reippaina he jaksoivat kävellä Kimmon puistoon, osa lapsista leikkivät vesileikkejä ja kun taas osa pitivät pienen hengähdys tauon leväten ohjaajan vierellä ja sylissä.
Olemme kerholaisten kanssa luettu ystävyyteen liityviä tarinoita, mietitty mitä rohkeus tarkoittaa ja mitä voisi tehdä jos joskus pelottaa jokin asia. Kerholaiset kertoivat, että jos pelottaa, voi mennä äidin ja isän luokse tai mennä ystävien kanssa yhdessä paikkaan mikä pelottaa esim. korkeat paikat.

Kuravaatteet on tulleet hyvään käyttöön ja jokaisella kerholaisella on hienosti aina säähän sopivat vaatteet, kiitos siitä! Lapsilla on mukavampi leikkiä, kun ei tule heti märäksi.

Ensi viikolla onkin jo vähän pääsiäisemmät tunnelmat, joten jäämme innolla odottamaan mitä ensi viikko tuo tullessa!

Iloisin terveisin,

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti