Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

25.5.2015

25.5.2015 - Toiseksi viimeinen kerhoviikko

Hei,

Viime viikolla oli tämän kevätkauden toiseksi viimeinen kerhoviikkomme. Partiokerho kuitenkin jatkaa toimintakaudella 2015-2016, joten nyt on hyvä hetki hakea kerhopaikkaa tulevalle syksylle. Tulevanakin syksynä kerhossa on kaksi ryhmää: 2-3-vuotiaiden kerho (tiistaisin ja torstaisin) sekä 3-5-vuotiaiden kerho (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin), jotka järjestetään kello 9.00-12.00. Kerhopaikkaa voi hakea Helsingin kaupungin sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa kerhon toiminnasta löytyy täältä sekä tietenkin blogia selaamalla.

Partiokerho osallistuu keskiviikkona päiväkoti Käpylinnan kevätjuhlaan, joten olemme molemmissa kerhoissa harjoitelleet ahkerasti kevätjuhlaesitystämme. Esitystä emme luonnollisesti voi vielä paljastaa, jotta yllätys vanhemmille säilyisi, mutta kyseessä on monelle tuttu laululeikki. Keskiviikon esitys on monelle ensiesiintyminen yleisön edessä, joten toivottavasti jännitys ei kasva liian suureksi!

Puuhun kiipeilyä, kaatuneen puun ihmettelyä ja valkovuokkojen keräilyä.
Viime viikon kerhosäät olivat hieman vaihtelevat, mutta joukkoon mahtui myös aurinkoisia päiviä. Kunnon sade kasteli kerholaisia vain torstaina, mutta onneksi meille järjestyi poikkeuksellisesti salijumppa päiväkoti Käpylinnassa yhdessä päiväkodin pienten ryhmän kanssa. Olikin hauskaa tavata muita samanikäisiä lapsia!

Metsässä oli myös tapahtunut kummia. Majamme oli ikävä kyllä rikottu, mutta tilalle saimme rakennettua uuden, entistä hienomman majan. Uudessa majassa on ollut mukava leikkiä, mutta toisten majojen rikkominen herätti kerholaisissa mietteitä: "Kuka on rikkonut meidän majan? Onko ne mänttejä?"

Pienten poppoo junailemassa ja paritanssimassa pk Käpylinnan jumppasalissa.
Tällä viikolla meillä on viimeisen kerhoviikon kunniaksi luvassa mm. ratikkaretki lähialueen toiseen leikkipuistoon, katuliiduilla taiteilua sekä kevätkauden huipentava kevätjuhla. Mukavaa viikkoa kaikille! :-)

Terveisin Daniela ja Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti