Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

5.9.2014

4.9.2014 - Pienten kerhon toinen päivä

Hei taas,

2-3-vuotiaiden kerhokin on nyt alkanut! Tiistaina ja torstaina paikalla oli kuusi pientä kerholaista. Ensimmäiset kerrat ovat sujuneet tutustumisen merkeissä leikin ja laulun keinoin. Myös kerhopaikalle kulkemista kävellen retkinarusta kiinni pitäen on harjoiteltu ja torstaina se sujuikin jo melko mallikkaasti. Matkalauluina olemme laulaneet mm. "Kolme pientä elefanttia", "Ihahaa" ja "Viisi pientä ankkaa", joiden sanat löytyvät Lorut ja laulut-välilehdestä. Lisäksi olemme harjoitelleet alku- ja loppupiiriin kokoontumista sekä niihin liittyvien lorujen ja laulujen sanomista yhdessä.

Torstain riemukkain hetki oli varmaankin isojen kerhossa rakennettu "peikon maja", johon mahtuivat kerralla kaikki kuusi kerholaista laulamaan Mörri-Möykkyä. 

Peikon maja tyhjillään.
Iloinen kerholainen majassa.
Lisäksi olemme keräilleet käpyjä oraville, tutkineet puun kaarnaa, paistaneet käpymakkaroita leikkinuotiolla ja ratsastaneet kaatuneella puunrungolla. Säät ovat suosineet meitä tällä viikolla ja keskipäivää lähestyttäessä on ollut tarpeen jopa vähentää vaatetta. Toivottavasti ensi viikolla on yhtä kaunis sää, jotta voimme askarrella jotain. Vaikka olisihan sadelaulujenkin laulaminen majan suojissa varmasti hauskaa!

Käpymakkaran paistoa yhdessä Katrin kanssa.
Lisäksi olemme tietenkin syöneet eväitä retkipatjan päällä istuskellen. Eväshetket ovat olleet suosittuja ja kerholaisilla on ollut mukanaan toinen toistaan herkullisemman näköisiä eväitä. Kyllä ruoka maistuu aina parhaimmalta luonnossa nautittuna!


Ensi maanantaina viikko käynnistyy jälleen isojen kerholla. Muistutukseksi vielä, että Partiokerhosta kiinnostuneille löytyy lisää tietoa "Mikä on Partiokerho?" ja "Hakeminen"-linkkien takaa.

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!


Toivottavat Daniela ja Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti