Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

19.9.2014

15.-19.9.2014 - Aurinkoisia kerhopäiviä

Hei,

Tällä viikolla maalasimme isojen kerhossa käpyjä koristeeksi tyhjään pilttipurkkiin. Myös kerhossa käytettävät huomioliivit saivat pintaansa uutta väriä!

Käpyjen maalausta isojen kerhossa.
Isojen kerhossa olemme lisäksi laulaneet, leikkineet ja tehneet pienen kävelyretken ihmettelemään ohikulkevia junia. Matkalla löysimme krokotiilin näköisen kaatuneen puunrungon, jolla eräs kerholainen uskaltautui jopa ratsastamaan!

Junien katselua ja krokotiililla ratsastamista.

Pienten kerhossa olemme yhä harjoitelleet yhdessä kävelemistä, laulaneet paljon erilaisia lauluja, tutkineet kerhopaikkaa ja nauttineet eväitä retkipatjalla istuen. Yhdessä käveleminen reipastuu päivä päivältä ja olemmekin tällä viikolla päässeet siirtymään kerhopaikalta takaisin leikkipuistolle ennätysnopeasti! Pienten laulusuosikeiksi ovat nousseet "Äidin kasvimaalla" ja "Pienen pieni veturi", joiden sanat löytyvät pian "Lorut ja laulut"-välilehdestä. 

Suuressa suosiossa pienten (ja isojenkin) kerhossa on ollut myös rinkassa nukkuva pöllö, joka kerhon alkaessa yhdessä herätellään halailemaan ja silittelemään kerholaisia. Pöllöstä kerromme varmasti lisää tulevissa blogipäivityksissä!

Loppuun vielä muutamia tunnelmakuvia molemmista kerhoista :) Olipa meillä jälleen hauska viikko!

Eväshetki isojen kerhossa.
Iloinen kerholainen ihailee puiden latvoja.

Lämmintä viikonloppua,

toivoo Daniela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti