Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

5.8.2014

Tervetuloa Partiokerhoon!

Mikä on Partiokerho?
Partiokerho on Helsingin kaupungin varhaiskasvatusviraston järjestämää leikkikerhotoimintaa. Partiokerho on ulkokerho eli kerho toimii pääsääntöisesti ulkona 3 tuntia päivässä. Partiokerho on Helsingin kaupungin ja Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n pilottikokeilu. 

Onko Partiokerho partiota?
Partiokerholaiset eivät ole partiolaisia - eivät edes pikkupartiolaisia - vaan kerholaisia ja varhaiskasvatusviraston asiakkaita. Partiokerhossa on vaikutteita partion kasvatustavoitteista sekä partiomenetelmästä

Mitä kerhossa tehdään?
Partiokerhossa olemme ulkona päivittäin. Toiminta pohjautuu lapselle luontaisin tapoihin toimia: liikkuminen, leikkiminen, taiteellinen kokeminen ja tutkiminen. Kerhossa rakennamme majan, kuuntelemme satuja, musisoimme metsässä, askartelemme, jumppaamme, seuraamme vuodenaikojen vaihtelua, leikimme luonnossa, syömme eväitä... Mitä nyt yhdessä lasten kanssa keksimme!

Missä kerho pidetään?
Kerhon aloitus- ja päätöspaikkana toimii leikkipuisto Kimmo (Turjantie 3) Helsingin Käpylässä. Muuten seikkailemme ympäri Käpylää, joten sekä Käpylän kadut että metsiköt tulevat meille tutuiksi tulevan toimintakauden aikana.

Milloin kerho alkaa?
Partiokerhot alkavat 12.8.2015 ja 13.8.2015. Kerhoaika on 3 tuntia päivässä 2–3 päivänä viikossa. Kerhon loma-ajat noudattavat Helsingin kaupungin alakoulujen loma-aikoja.

Kenelle partiokerho on tarkoitettu?
Kerho on tarkoitettu 2–5 -vuotiaille kotihoidossa oleville lapsille.

Mistä voin hakea?
Lisätietoja kerhoon hakemisesta löydät täältä. Lisätietoja antaa myös Py Alku-Käpylinnan johtaja Olli Kamunen (olli.kamunen@hel.fi, 09 31052990)

PS. Lisätietoja Pääkaupunkiseudun Partiolaisista (PäPa) löydät täältä. Voit tulla myös aikuisena mukaan vapaaehtoiseksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti