Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

16.1.2015

16.01.2015 - Loma meni ja talvi tuli

Hei,

Me olemme partiokerhossa päässeet aloittamaan kevätkauden toiminnan lumileikkien parissa. Meitä eivät myöskään loskakelit haittaa, sillä kostea lumi on mitä parhain materiaali erilaisten lumirakennelmien tekoon. Lisäksi vuodenvaihteen jälkeen muutama vanha kerholainen siirtyi uusien seikkailuiden pariin, mutta onneksi saimme joukkoomme neljä reipasta uutta kerholaista. Oikein hyvää jatkoa lähteneille ja sydämelliset tervetulotoivotukset aloittaneille!

Muutokset lapsiryhmissä eivät olleet ainoita muutoksia kerhon toiminnassa, vaan Katrin jäätyä opintovapaalle saimme kerhoon uudeksi lastenhoitajaksi Jennin. Jennin esittelyn voi lukea tämän linkin kautta. Ensi viikolla Jenni pääseekin oikein kunnolla ääneen blogissa, kun hän kertoo mietteitään kerhon alkamisesta, sekä tietysti viikon kerhokuulumiset. Tervetuloa Jenni!


Maanantain ja keskiviikon isojen kerhossa pääsimme tekemään lumienkeleitä ja luomaan erilaisia lumitaideteoksia. Kerholaiset tekivät upeaa yhteistyötä lumiukon rakentamisessa. Hienoa!


Pienten kerhossa olemme nauttineet auringonpaisteesta, pulkkailleet, tehneet lumikakkuja ja rakentaneet yhdessä lumitunnelin. Aktiivisten kerhopäivien jälkeen ovat posket punoittaneet ja eväät maistuneet, mutta kyllä on ollut hauskaa!


Tänään perjantaina isot kerholaiset lisäsivät pienten tekemälle lumitunnelille korvat. "Hei, se näyttää ihan kissalta!" Vielä nenä, viikset ja silmät paikoilleen niin lumikissa oli valmis. Räntäsateesta huolimatta lunta riitti vielä myös lumilinnan tekoon ja pulkkailuun!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

-Daniela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti