Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

28.3.2015

27.3.2015 - Meidän kerhomme

Hei!

Meillä Käpylän partiokerhossa on tällä hetkellä yhteensä 12 lasta -  pieniä kerholaisia on viisi ja isoja kerholaisia seitsemän. Pienistä kerholaisista yksi aloitti jo syyskuun ensimmäisenä kerhopäivänä, isoista kerholaisista alusta saakka mukana on kulkenut kolme kerholaista. Molemmissa kerhoissa on siis vielä tilaa, ja erityisesti pienten (2-3-vuotiaat) kerhoon toivomme saavamme hakemuksia. Kerhoon hakemiseen voi tutustua tämän linkin kautta.

Pieniä kerholaisia suosivat tällä viikolla aurinkoiset säät.
Molemmissa kerhoissamme on todella tiivis yhteishenki ja kerho mielletään "meidän kerhoksemme". Lapset tulevat mielellään kerhoon ja tuntevat olonsa siellä turvalliseksi. Se on meille ohjaajille ensiarvoisen tärkeää, joten on upeaa huomata, kuinka olemme onnistuneet tavoitteessamme luoda hyvä, turvallinen kerhomiljöö.

Virpomisoksien koristelua isojen kerhossa.
Tällä viikolla olemme isojen kerhossa kiinnittäneet erityisesti huomiota oman vuoron odottamisen ja jakamisen harjoitteluun. Olemme päivittäin käyneet yhdessä läpi kerhoalueemme rajat, jotka tuntuvatkin nyt olevan kaikilla hyvin muistissa. Lisäksi, kun meillä on vain hyvin rajallinen määrä erilaisia leluja, olemme harjoitelleet niiden jakamista muiden lasten kanssa. Kerhopäivän alussa jaamme lelut siten, että jokainen saa vuorotellen hakea itselleen yhden mieluisimman lelun. Järjestys vaihtelee päivittäin ja tämä menetelmä alkaa jo sujua oikein hyvin. On ollut mukava kuulla, kuinka leluja valikoidaan myös yhteistyössä: "Minä otan tämän lapion, niin voimme leikkiä sillä yhdessä!"

Isojen kerhosta löytyi myös tulevia nuorallatanssijoita.
Lisäksi olemme isojen kerhossa etsineet metsästä katkenneita oksia virpomisoksiksi ja koristelleet ne perjantain eväshetken yhteydessä. Pienet kerholaiset puolestaan pääsivät päiväkoti Käpylinnaan katsomaan nukketeatteriesitystä "Mörön unisukat". Esitys oli joidenkin mielestä hieman jännittävä, mutta ennen kaikkea hauska. Esityksen jälkeen ensimmäinen kommentti oli: "Kylläpä meillä oli hauskaa!"

Mörön unisukat.
Kiitos kuluneesta viikosta ja mukavaa palmusunnuntaita kaikille!

- Daniela ja Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti