Käpylän partiokerho

Partiokerho perustettiin syksyllä 2014. Tässä blogissa kirjoitamme kerhon toiminnasta Helsingin Käpylässä.

12.12.2014

12.12.2014 - Aarteenetsintää

Hei,

Maanantaina isojen kerhossa luimme tarinan, joka johdatti meidät aarteenetsinnän pariin. Tarinan, jonka voitte pian lukea kuvien lomassa, sekä vihjeet otin Goodies.nu-sivustolta. Aarteenetsintä oli jännittävää eikä vihjeitä olisi jaksettu odottaa. "Joko olisi seuraavan vihjeen paikka?" Lopulta kerhopöllön piilottama aarre löytyi metsästä, ja jokainen kerholainen sai itselleen oman ilmapallon.

"Olipa kerran vanha kuningas, joka asui yksin suuren suuressa linnassa. Kuningas oli seikkailunhaluinen, kiltti ja oikeudenmukainen - hän oli ollut elämänsä aikana mukana monessa seikkailussa ja matkustanut eksoottisissa maissa. Nuorena ritarina hän oli taistellut hirviöitä ja lohikäärmeitä vastaan ja auttanut monia apua tarvitsevia ihmisiä.


 

Tultuaan vanhemmaksi, kuningas oli vetäytynyt takaisin linnaansa elämään rauhallista elämää. Hän lukee kirjojaan ja tutkii karttojaan. Lisäksi hän viettää aikaansa uskollisen koiransa ja vanhan hevosensa seurassa. Joka päivä kuninkaan luo tulee vierailulle joku hänen monista ystävistään ja usein he pyytävät kuninkaalta apua ja neuvoja eri ongelmiin. Kuningas elää onnellista elämää, mutta yksi asia harmittaa häntä. 


 

Eräällä matkallaan hän pelasti kaukaisen kaupungin rosvojen vallasta ja tästä kiitokseksi kaupungin pyhä mies antoi hänelle palkkioksi aivan ainutlaatuisen kirjan. Kirja sisälsi paljon kauniita käsinmaalattuja kuvia ja käytännöllisiä taikaloruja, sekä hyväksi havaittuja lääkereseptejä ja ratkaisuja moniin salaisuuksiin ja ongelmiin. Kuningas halusi antaa kirjan eteenpäin nuorelle Ritarille, joka oli hänen paras ystävänsä. Hän tiesi, että Ritari vaalisi kirjan salaisuuksia ja käyttäisi sen tietoja auttaakseen muita ihmisiä, aivan kuten kuningas itse oli tehnyt. Mutta eräänä päivänä kirja oli kadonnut!


 

Kuningas pyytää, että Ritari auttaisi häntä etsimään ainutlaatuista kirjaansa. Hän on miettinyt päänsä puhki mihin kirja on oikein voinut kadota. Löydettyään eri puolilta linnaa omituisia pieniä jalanjälkiä, joista erottuu kuusi varvasta, kuningas alkoi epäillä, että jäljillä on asian kanssa jotain tekemistä. Kuningas antaa Ritarille johtolangat."


 

Johtolangat aarteenetsintään voit katsoa tästä linkistä ja nauttia jännittävästä seikkailusta koko perheen voimin!

Rentouttavaa viikonloppua!

Daniela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti